Tucker Case antaa kalunsa viedä itsensä hölmöyksiin ja romuttaa työnantajansa lentokoneen. Yhtiön omistava ja sitä johtava rautarouva siivoaa Casen pois kohun keskeltä dumppaamalla hänet lähetyssaarnaajien lentäjäksi Mikronesiaan. Saari on ei kenenkään maata, sitä asuttavat kannibaalit, jotka ovat siirtyneet palvomaan toisen maailman sodan aikana saarelle pakkolaskun tehnyttä lentäjää ja syömään haita ja lähetyssaarnajapariskunta tunnetaan paremmin "taivaan papittarena" ja "velhona"...

Moore on koonnut jälleen fantastisen tarinan melkoisesta ainesten sekametelisopasta. Huumori on keskeinen osa tarinaa, mutta tällä kertaa tarina muistuttaa hiukan Clive Cusslerin seikkailuromaaneja. Cussler ei toki käyttäisi pinkkejä lentokoneita, filipiiniläisiä poikatyttöjä tai uhkaisi sankarinsa miehuutta kuten Moore tekee. Tucker Case on oikeastaan antisankari, mutta niin on ilmeisesti kirjailijakin. Kiitoksissaan hän kiittää Donna Ortizia fraasista: "you're just a geek in a cool guy's body", mutta kieltää tietävänsä ketä Ms. Ortiz tällä mahtoi tarkoittaa. Island of the sequined love nun jatkaa samaa vahvaa tyyliä kuin Bloodsucking fiends ja sen kanssa tulee hetkiä että pitäisi jo ruveta nukkumaan, mutta yksi luku vielä.

Log in to comment

Discuss this article

HUOM: Olen jättämässä kommenttia keskusteluun vieraana.

Huom!

Lukemisestani kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina vähälle mutta olen alkanut käyttää Goodreads-palvelua jossa voit katsoa mitä olen lukenut ja mitä mieltä olen siitä ollut.