Viime vuonna ilmestynyt Königin albumi "Itämaiden taikuri" jätti taikalampun tarinan kesken mutta nyt seuraa jatkoa. Tarinahan jäi siihen, että demonin lumous alkoi hiipua ja djinni röyhtäisi itsensä suloisesta nuoresta adoniksesta karvaikseksi arabikarjuksi. Nyt lampun tarina viedään päätökseensä saakka.

Siinä missä pidin jatkokertomuksen ensimmäistä osaa hieman tylsänä, König saavuttaa jälkimmäisessä osassa hetkittäin jälleen parhaiden vuosiensa rofl-tason (rolling on the floor laughing). Tavoistaan poiketen König kuvaa myös heterosuhdetta sängyssä - jotain mitä on nähty tähän saakka vain "Kuin kanit konsanaan" -albumissa.

Like on myös julkaissut ensimmäisen uusintapainoksen Königin albumeista; Tappajakondomi ja Luihin ja ytimiin yksissä kansissa on ilmestynyt uutena painoksena. Nyt jäädään vain odottamaan että myös Sonninpallit ja Hopeameisselit saadaan uusintana kauppoihin...

Log in to comment

Discuss this article

HUOM: Olen jättämässä kommenttia keskusteluun vieraana.

Huom!

Lukemisestani kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina vähälle mutta olen alkanut käyttää Goodreads-palvelua jossa voit katsoa mitä olen lukenut ja mitä mieltä olen siitä ollut.