Edwin, tai Eddie, kuten häntä kutsutaan, karkaa 16-vuotiaana kotoa pakoon isäänsä joka pieksää häntä ja äitiään, joka pakenee todellisuutta uskoonsa. Pako yönään Eddie törmää Rufusiin, joka tarjoaa hänelle paitsi kyydin Lontooseen, myös turvapaikan ensimmäisiksi vuosiksi Charlien ja koirien kanssa saman katon alla. Myöhemmin Eddie muuttaa omaan asuntoon ja tapaa yläpuolellaan asuvan irlantilaisen Patrickin, jolta hän oppii paljon. Mutta pisimmät ja syvimmät suhteensa Eddie muodostaa Markiin, josta tulee hänen rakastajansa ja elämänkumppaninsa ja hiukan boheemiin pariskuntaan, Thelmaan ja Nediin. Nämä kolme ihmistä ovat ainoat joille Edwin uskoutuu kertoen kleptomaniastaan.

Tuntuuko sinusta että minulta jäi kertomatta jotain olennaista kirjan juonesta? - Minusta tuntuu siltä vieläkin kirjan luettuani! Tämä oli hiukan samanlainen lukukokemus kuin Tuulen varjo: en missään vaiheessa syttynyt kirjalle, vaan luin sen vain lukeakseni sen. Kirja on kehystarinaan upotettu ja päiväkirjamainen; Thelma on avainhahmo joka sitoo kirjan kehystarinan ja tarinan väljästi yhteen. Kaiken kaikkiaan varsin mitään sanomaton lukukokemus.

 

 

Log in to comment

Discuss this article

HUOM: Olen jättämässä kommenttia keskusteluun vieraana.

Huom!

Lukemisestani kirjoittaminen on jäänyt viime aikoina vähälle mutta olen alkanut käyttää Goodreads-palvelua jossa voit katsoa mitä olen lukenut ja mitä mieltä olen siitä ollut.